fbpx

Language

Szerver, VPS, Outlet Szerver - 2020-as újdonságok

Ebben az elemzésben felsoroljuk a VPS / Szerver és tárhely szolgáltatások 2020-as új funkcióit a mywebspace.eu webhelyen. Miért vásároljon VPS-t, vagy  hoszting szolgáltatást, mely előnyösebb az Ön igényeinek.

VPS szerver és tárhely áttekintés 2020

 

A VPS szolgáltatás az egyik legjobb módja annak, hogy pénzt takarítson meg, ha egy dedikált szerver és a megosztott tárhely szolgáltatásait kívánja kombinálni. Több olyan csomag közül választhat, amely  SSD-kkel, nagyobb teljesítményt, gyorsabb sebességet és nagyobb stabilitást biztosítanak.


MEGJEGYZÉS: Mostantól az új adatközponttal elérhető a 100% SSD VPS csomagok Egyesült Államokban is.

Az új amerikai helyszínen 1.500 szerver számára biztosít helyet. Itt megvásárolhatja a VPS SSD sorozatot és a 10 magos dedikált szervert.


Minden ügyfél választhat, hogy a HDD-t és az SSD-t kombinálja-e a nagyobb tárolási kapacitás érdekében, 300 - 1400 GB-os HDD-tárolásra és 200 GB-tól 1600 GB-os SSD-k választhatóak. Ha nem kell túl sok tárolóhely. Választhat SSD-vel rendelkező VPS-csomagokat a teljesítmény optimalizálása érdekében, a sebesség sokkal gyorsabb lesz.

A  VPS processzorok 2-10 magban rendelhetőek, és különösen nagy a RAM memória bővítés opció. A legkisebb VPS M, 4 GB RAM-mal és a legnagyobb csomag, akár 60 GB RAM-mal, kielégíti szinte az összes igényt.

KVM virtualizáción alapszik, így az ügyfelek teljes root hozzáférést kapnak és webes felületeken a rendszert egyszerűen kezelhető, az újraindítás, operációs rendszer újratelepítése és a DNS kezelése egyaránt.


A portok sebessége 100Mbit / s vagy 1Gbit / s, a csomagtól függően. A VPS operációs rendszerével manuálisan telepítheti a Linuxot vagy a Windows kiszolgálókat. Telepítheti az egyéni Webmin, cPanel / WHM vagy Plesk szoftvert a felhasználók, valamint a VPS adminisztrálásához.


Az összes csomaghoz napi víruskeresés opció, DDOS-védelem tartozik, így segít megvédeni a szervereket támadásaitól.

ITT láthatja a VPS csomagok további adatait

 

VPS sorozat SSD és HDDvel

Az alábbiakban láthatja a VPS-csomagok adatait az SSD és HDD-vel. Kattintson a linkekre a további adatokért!

VPS 4 mag
8 GB RAM (garantált)
200 GB

100% SSD

 

VPS 6 mag
16 GB RAM (garantált)
400 GB

100% SSD

VPS 8 mag
30 GB RAM (garantált)
800 GB 100% SSD

VPS 10 mag
Intel® Xeon® E5-2620v3, E5-2630v4 or 4114 processor
60 GB RAM (garantált)
1600 GB 100% SSD





Az új szerverpark az Egyesült Államokban, 100% SSD VPS szolgáltatási csomagokkal is rendelhetőek. Nagyon jó az észak-amerikai felhasználók számára, mivel a igen  kedvező áron és rengeteg erőforrással rendelkezik, ami az egyik legfontosabb a VPS szolgáltatásnál.

A VPS 300 csomag 4 GB RAM-ot, 300 GB tárhellyel, az ára csak 3,99 Euro / hó.

Ha nagyobb helyre van szüksége, válassza a VPS 1400-at, 1400 GB-os helyet. Az összes VPS HDD terv SSD-támogatással rendelkezik. Más szolgáltatókkal összehasonlítva, magas konfigurációval és jó árakkal, igen kedvező ár érték aránnyal.

VPS SSD sorozat: gyorsabb a hagyományos konfigurációknál, és ezeknek a szolgáltatási csomagoknak a ára nem túl magas a VPS HDD sorozathoz képest.

A VPS M SSD csak 4,99 euró / hónap áron,ehhez  adunk  4 magos CPU-t, 8 GB RAM-ot és 200 GB-os SSD tárolót. Nem talál jobb szolgáltatót, ha az árakat és a konfigurációkat összehasonlítja a VPS M SSD csomaggal.

Ha további erőforrásokra van szüksége, kiválaszthatja az XL SSD csomagot. Csak havi 26,99 euróval 10 magos CPU-val, 60 GB RAM-mal és 1600 GB SSD tárolóval rendelkezik. Ez egy nagyon erős konfiguráció, rendkívül jó árral.

Virtuális dedikált szerverek

A virtuális dedikált szerver a dedikált szerver és a VPS előnyeit biztosítja. A számítási teljesítmény nem oszlik meg más ügyfelekkel, gyors és gördülékeny működés. Ez a sorozat nagy teljesítményű, 100%-ban NVMe SSD-t és fizikai CPU-t biztosít.

Webtárhely

Az összes csomag ingyenes SSL-tanúsítványokat és csomagokhoz tartozó ingyenes domainneveket tartalmazza, és korlátlan adatforgalmat biztosít. A professzionális csomag korlátlan email fiók, domain, SQL adatbázis kvótával rendelkezik.




A fenti táblázat szerint az M, L csomag esetén ingyenes domain nevet kérhet a megadott TLD tartományból. Ha megvásárolja a Wegtárhely XL csomagot, akkor két ingyenes domain igényelhet, és az XXL 500GB csomag esetén 3 ingyenes domain jár, csak havi 9,99 euróért.

 

Itt rendelheti meg a webtárhelyet